płatności Autopay

EHEIM wkład filtracyjny BIOMECH 1 L (2508051)

Symbol: EH2508051
Dostępność: Średnia dostępność
70.73
70.73
szt.
Zamówienie telefoniczne: 535301060 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

EHEIM BIOMECH 1 L. Wkład filtracyjny (2508051)

Ogólnie rzecz biorąc, mechaniczne media filtracyjne zatrzymują większe cząsteczki brudu. Z drugiej strony biologiczne media filtracyjne zapewniają odpowiednie warunki do kolonizacji kultur bakteryjnych: bakterie oczyszczające odżywiają się cząstkami brudu i przekształcają je. Przede wszystkim w ten sposób uzyskuje się czystą, zdrową wodę i stabilne wartości wody w akwarium.

Naszym najnowszym osiągnięciem jest kombinowany materiał filtracyjny, który jednocześnie spełnia funkcje mechaniczne i biologiczne.

 

EHEIM bioMECH

Mechaniczno-biologiczne medium filtracyjne do kompleksowego uzdatniania wody

bioMECH został sprytnie zaprojektowany: kieszenie zatrzymujące brud wychwytują i zatrzymują duże i małe cząsteczki brudu. Jednocześnie subtelnie zaprojektowana struktura porów zapewnia kolonizację bakterii oczyszczających, a tym samym zapewnia niezawodny rozkład biologiczny. Materiał ma neutralne pH i nie zawiera utwardzaczy wody.
EHEIM bioMECH nadaje się do wody słodkiej i morskiej, można go myć i wielokrotnie używać.

Specjalnie zaprojektowane medium filtracyjne do jednoczesnego mechanicznego i biologicznego oczyszczania wody
Materiał ma neutralne pH i nie zawiera utwardzaczy wody
Wielokrotnego użytku (należy dokładnie wyprać, aby nie zniszczyć kultur bakterii)
Nadaje się do wody słodkiej i morskiej

 

Parametry:
Wymiary produktu (cm):
-x-x-
Szerokość opakowania (cm):
14
Wysokość opakowania (cm):
17,7
Głębokość opakowania (cm):
7,3
Waga (kg):
0,85
Zbiorcze opkakowanie (szt):
6
Kraj produkcji:
DE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: