płatności Autopay

HS AQUA FRESHWATER FLAKES 100 ML pokarm dla ryb (0030100)

Symbol: HS0030100
Dostępność: Mało
17.02
17.02
szt.
Zamówienie telefoniczne: 535301060 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

HS aqua Freshwater Flakes

HS aqua Freshwater Flakes to idealny pokarm dla większości ryb akwariowych. Zrównoważona kombinacja różnych składników zapewnia odpowiednią dietę dla wszystkich ryb - roślinożernych, drapieżnych i wszystkożernych. Naturalne składniki wzmacniające kolor wspierają naturalne barwy ryb, podczas gdy dodatki takie jak czosnek, spirulina i witamina C wzmacniają odporność. HS aqua Freshwater Flakes są łatwo przyswajalne i minimalnie zanieczyszczają wodę.

Odpowiednie dla następujących ryb:

Idealny pokarm główny dla ryb w akwariach towarzyskich, takich jak:

Żyworodne ryby zębate (Guppy, Platy, Molly, Miecznik)
Małe karpie
Małe bystrzyki i Danio
Gurami, wężowidła i inne ryby labiryntowe

Instrukcja karmienia: Karm 2-3 razy dziennie taką ilością, którą ryby mogą zjeść w ciągu 2-4 minut. Przechowuj płatki w suchym miejscu.

Skład:
Produkty rybne, zboża, skorupiaki i mięczaki, algi, drożdże, oleje i tłuszcze, produkty uboczne roślin.

Składniki analityczne:
Białko surowe 51%
Tłuszcz surowy 7%
Włókno surowe 8,5%
Wilgotność 6%

Dodatki odżywcze:
Witamina A (3a672a) 25.000 IU/kg
Witamina D3 (3a671) 1.500 IU/kg
Zawiera barwniki dopuszczone przez UE.

Dostępne opakowania:
HS AQUA FRESHWATER FLAKES 18 G / 100 ML, Numer artykułu: 0030100
HS AQUA FRESHWATER FLAKES 35 G / 200 ML, Numer artykułu: 0030102
HS AQUA FRESHWATER FLAKES 70 G / 400 ML, Numer artykułu: 0030104
HS AQUA FRESHWATER FLAKES 200 G / 1000 ML, Numer artykułu: 0030106
HS AQUA FRESHWATER FLAKES 2000 G / 10 L, Numer artykułu: 0030108

Waga NETTO - 18g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: